Kapcsolatfelvétel

Czinege és Fiai Kft. üzlete JászberényenCégünk, a Czinege és Fiai Kft.-t családi vállalkozásként indult még 1997-ben. A cég tulajdonosait a mai napig csak és kizárólag a család tagjai alkotják. Az évek során egyenletesen fejlődtünk, melynek eredményeképp 2017-ben már a 252 millió forintot is elérte a forgalmunk. 2018 januárjában munkatársaink száma 10 fő. Külföldi gyártók egyedüli kereskedelmi képviseletét látjuk el. Célunk, hogy elnyerjük vevőink bizalmát. Minőségirányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy minden pontban megfeleljen az MSZ EN ISO 9001:2000 szabványnak. Természetesen minden dolgozónktól megköveteljük ennek a betartását.

A garancia: meggyőződésünk, hogy az embereknek biztonságot nyújt és egyúttal garanciát is jelent az, hogy üzleti tevéknységünket nevünkkel fémjelezve, személyesen végezzük. Könnyen el lehet érni bennünket mind telefonon, mind pedig elektronikus úton. Sem a cégnevünket, sem a lakcímünket, sem pedig a telefoszámainkat nem változtattuk meg az elmúlt bő 20 évben és a családi nevünk megváltoztatását sem tervezzük.

Az elektromos fűtéseket bemutató termünk címe:

1139 Budapest Teve u. 9/B

nyitvatartás hétköznap 8-17-ig.

Tel.: 06 20 416 9010

Szeretettel várjuk Önöket a termékeink megismerésére.

A szenvedélyem…

Ifj. Czinege Károly“Munkatársaimmal a 2018. év legvégéig 100 000 olyan családnak szeretnék segítséget nyújtani, akik a jelenlegi táv- vagy gázfűtésű lakásukból magas komfortfokozatú, alacsony fenntartási költségű, környezetbarát otthont szeretnének kialakítani. Természetesen tudunk segíteni azoknak is, akik már előre tudják, hogy várhatóan alacsony nyugdíjukból sajnos nem fogják tudni az otthonuk fűtési számláit kifizetni, vagy nemsokára áramtermelő napelemet szerelnek fel, és a “díjmentesen termelt ” fűtésre szeretnék elhasználni! Ők így elfelejthetik a szénhordás, vagy a favágás nehéz munkáját és a gázóra leolvasó “mézédes” mosolyát. Ön is kérje segítségem, hogy egy boldog, energiatudatos, politikától független állampolgár lehessen!”

Folyamatosan frissülő szakmai információt itt kérjen!

Megismertem és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatunk
E-mailben kérem a Czinege és Fiai KFT hírleveleit és eDM-jeit.

Cégünk adatai

Cégnév: Czinege és Fiai Kft.
Székhely és postacím: 5100 Jászberény, Pesti u. 36.
Adószám: 11500580-2-16 (nyilvántartva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei bíróság mint Cégbíróságnál)
Cégjegyzék szám: 16-09-004325
Telefon: 06 20 416 9010

Építőipari Panaszmentes Vállalkozás

Építőipari

Panaszmentes

Vállalkozás

EA-10-2099-102017

További információ a különleges elektromos fűtéseinkkel

ifj. Czinege Károly Tel.: 06 20 416 9010

Forrasztásmentes elektromos csatlakozók, szigetelősapkák, kábelkonfekcionálás gépei, eszközei

Tel.: 06 20 416 9010

ThermoKeramikus energiamegtakarító bevonat épületek külső belső falainak, tetőinek festésére, ablakszellőzők

Tel.: 06 20 416 9010

Gyártó Partnereink

Garnisch

GarnischA Garnisch GmbH egy családi vállalkozásként indult még 1953-ban. Ekkortájt a fő termékeik még a szigetelő csövek és a hőálló vezetékek voltak. Az idők folyamán az említett termékek mellé speciális fűtőkábeleket is kifejlesztettek és manapság már gyártják is ezen termékeket. A Garnisch szakemberei töretlenül ügyelnek munkatársaink szakmai képzésére.

www.garnisch.com

 

Stocko

STOCKO GmbH logójaAz elektro-mechanikus építőelemek és felhasználó gépeik, valamint a forrasztásmentes csatlakozók gyártásában világvezető szerepet játszik a STOCKO GmbH. Az elmúlt évszázad folyamán felhalmozódott szaktudás biztosítja a megrendelőik megelégedettségét. Gyárukat folyamatosan fejlesztik, ezáltal biztosítva a vezető helyüket az iparágban.

www.stocko.de

 

FRICO

FRICO - elektromos fűtőberendezések, infrasugárzókElektromos fűtőberendezéseknek, infrasugárzók széles kínálatát nyújtja a svéd FRICO cég. Termékei mind magánfelhasználóknak, mind ipari felhasználásra alkalmasak. Szakmai tanácsadóik Európa-szerte dolgoznak.

http://www.frico.se/

 

HeatDecor

HeatDecor - korszerű infrasugárzók gyártása

A lengyel Heat Decor gyártó korszerű infrasugárzókat gyárt részünkre. Az oldalfali infrasugárzók a legkorszerűbb termosztátokkal vannak felszerelve.

http://www.heatdecor.com/

 

Minősítésünk

TÜV tanúsítvány

TÜV tanúsítvány

A fenti TÜV tanúsítvány tanúsítja, hogy a fent látható vállalkozás irányítási rendszerét értékelésre került és az alább látható szabvány követelményeinek megfelelt.

 

 

 

 

Villamossági Biztonsági Megfelelőségi Igazolás

Villamossági Biztonsági Megfelelőségi Igazolás

Hajlítható fűtőelem, padló és mennyezetfűtéshez.

 

 

 

Típus engedély

Magyar Műszaki Biztonsági Hivatal Műszaki Biztonsági Felügyelőség

Típus alkalmazási engedély importált komplex villamos berendezések hazai alkalmazásához.

Érdeklődik az elektromos fűtőkábelekkel, illetve az elektromos fűtéssel kapcsolatban? Ha a válasza igen, akkor olvassa el az alábbi bejegyzéseinket: