Kapcsolatfelvétel

Czinege és Fiai Kft. üzlete JászberényenCégünket, a Czinege és Fiai Kft.-t családi vállalkozásként alapítottuk még 1997-ben. A cég tulajdonosait a mai napig kizárólag a család tagjai alkotják. Az évek során egyenletesen fejlődtünk, melynek eredményeképp 2016-ban már a 235 millió forintot is elérte a forgalmunk. 2016. őszén összesen 8 munkatársunk volt. Külföldi gyártók egyedüli kereskedelmi képviseletét látjuk el. Célunk, hogy elnyerjük vevőink bizalmát. Minőségirányítási rendszerünket úgy alakítottuk ki, hogy minden pontban megfeleljen az MSZ EN ISO 9001:2000 szabványnak. Természetesen minden dolgozónktól megköveteljük ennek a következetes betartását.

A garancia: meggyőződésünk, hogy az embereknek biztonságot nyújt és egyúttal garanciát is jelent az, hogy üzleti tevéknységünket nevünkkel fémjelezve, személyesen végezzük. Könnyen el lehet érni bennünket mind telefonon, mind pedig elektronikus úton. Sem a cégnevünket, sem a lakcímünket, sem pedig a telefoszámainkat nem változtattuk meg az elmúlt bő 20 évben és a családi nevünk módosítását sem tervezzük.

A szenvedélyem…

Ifj. Czinege Károly“Munkatársaimmal 2017 év végéig 100 000 olyan családnak akarok segíteni, akik a jelenlegi gáz- vagy távfűtésű lakásukból magas komfortfokozatú, alacsony üzemelési költségű, környezetbarát otthont szeretnének kialakítani. Azoknak is tudunk segíteni, akik már tudják, hogy várhatóan alacsony nyugdíjukból nem lesznek képesek az otthonuk fűtését kifizetni, ezért már van, vagy nemsokára áramtermelő napelemet szerelnek fel, és az “ingyen termelt ” fűtésre kívánják elhasználni! Ők így elfelejthetik a favágás, szénhordás nehéz munkáját és a gázóra leolvasó “mézédes” mosolyát. Ön is kérje segítségem, hogy energiatudatos, boldog politika-független polgár lehessen!”

Cégünk adatai

Cégnév: Czinege és Fiai Kft.
Székhely és postacím: 5100 Jászberény, Pesti u. 36.
Adószám: 11500580-2-16 (nyilvántartva a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei bíróság mint Cégbíróságnál)
Cégjegyzék szám: 16-09-004325
Telefon: 06 (57) 500-190
Fax: 06 (57) 500-191

További információ az elektromos fűtésekkel kapcsolatban

ifj. Czinege Károly Tel.: 06 (57) 500-196 Fax: 06 (57) 500-191 Mobil: 06 (30) 231-5977

Forrasztásmentes elektromos csatlakozók, szigetelősapkák, kábelkonfekcionálás gépei, eszközei

Tel.: 06 (57) 500-197 Mobil: 06 (30) 822-5723

ThermoKeramikus energiamegtakarító bevonat épületek külső belső falainak, tetőinek festésére, ablakszellőzők

Tel.: 06 (57) 500-190 Mobil: 06 (30) 822-5723

Gyártó Partnereink

Garnisch

GarnischA Garnisch GmbH egy családi vállalkozásként indult még 1953-ban. Ekkortájt a fő termékeik még a szigetelő csövek és a hőálló vezetékek voltak. Az idők folyamán az említett termékek mellé speciális fűtőkábeleket is kifejlesztettek és manapság már gyártják is ezen termékeket. A Garnisch szakemberei töretlenül gondoskodnak munkatársaink szakmai képzéséről.

www.garnisch.com

 

Stocko

STOCKO GmbH logójaAz elektro-mechanikus építőelemek és felhasználó gépeik, valamint a forrasztásmentes csatlakozók gyártásában világvezető szerepet játszik a STOCKO GmbH. Az elmúlt évszázad folyamán felhalmozódott szaktudás biztosítja a megrendelőik megelégedettségét. Gyárukat folyamatosan fejlesztik, ezáltal biztosítva a vezető helyüket az iparágban.

www.stocko.de

 

FRICO

FRICO - elektromos fűtőberendezések, infrasugárzókElektromos fűtőberendezéseknek, infrasugárzók széles skáláját nyújtja a svéd FRICO cég. Termékei mind magánfelhasználóknak, mind ipari felhasználásra alkalmasak. Elismert szakmai tanácsadóik Európa-szerte dolgoznak.

http://www.frico.se/

 

HeatDecor

HeatDecor - korszerű infrasugárzók gyártása

A lengyel Heat Decor gyártó korszerű infrasugárzókat gyárt részünkre. Az oldalfali infrasugárzók a legkorszerűbb termosztátokkal vannak felszerelve.

http://www.heatdecor.com/

 

Minősítésünk

TÜV tanúsítvány

TÜV tanúsítvány

A fenti TÜV tanúsítvány tanúsítja, hogy a fenti vállalkozás irányítási rendszerét értékelésre került és az alább látható szabvány követelményeinek megfelelt.

 

 

 

 

Villamossági Biztonsági Megfelelőségi Igazolás

Villamossági Biztonsági Megfelelőségi Igazolás

Hajlítható fűtőelem, padló és mennyezetfűtéshez.

 

 

 

Típus engedély

Magyar Műszaki Biztonsági Hivatal Műszaki Biztonsági Felügyelőség

Típus alkalmazási engedély importált komplex villamos berendezések hazai alkalmazásához.

Érdeklődik az elektromos fűtőkábelekkel, illetve az elektromos fűtéssel kapcsolatban? Ha a válasza igen, akkor olvassa el az alábbi bejegyzéseinket: