X

Infrafűtés: Vásárlónk mondta róla!

Mint ahogy azt már korábbi bejegyzésekben is írtam, az infrafűtés egy olyan fűtési megoldás, amely számtalan pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Éppen ezért, én mindenkinek meleg szívvel ajánlom. Az egyik kedves vásárlónk vette a fáradtságot, és elmondta, milyen tapasztalatai vannak a tőlünk vásárolt infrapanelekkel. Fontosnak tartom a vásárlók véleményét, hiszen hiába sorolom el rendszeresen az elektromosfűtés előnyeit, a vevők tapasztalai legalább ugyanilyen fontosak.

De miért is ajánlom az infrafűtést?

  1. Az infrafűtés lakások, családi házak ideális fűtése, mivel a fűtőelemeknek szinte semmilyen helyigénye nincs. Esztétikai megjelenése a legmagasabb igényeket is kielégíti, az egyéni elképzelések szerint.
  2. A hőt sugárzással adja át a határoló felületeknek, berendezési tárgyaknak, ugyanígy melegíti a bent élő embereket, állatokat, növényeket. A tárgyak, a falak és a padlózat lassan és egyenletesen adják át a hőt a helyiség levegőjének. Így tulajdonképpen ingyen, nagytömegű hőtárolókhoz, radiátorokhoz jutunk. Ez a jelenség áll legközelebb az ember természetes hőigényéhez és kellemes közérzetéhez. Ezt Ön is szeretni fogja!
  3. Szeretni fogod, ha por-, vagy pollenallergiás vagy, mivel a lehető legkevesebb levegőáramlással járó hatást okoz. Az állandó hideg-meleg levegő cirkuláció ugyanis a helyiségben sok port kever fel, és azt ott folyamatosan lebegteti. Azonban itt nincs semmiféle légáramlás!
  4. A hő egyenletesen, alulról felfele oszlik el, minimális különbséggel. Így, egy átlagos belmagasságú lakótérben a mennyezeten mért hőmérséklet, CSAK 1,5-2 °C-kal magasabb, mint az aljzaton. A hagyományos fűtéseknél ez 6-8 °C is lehet.
  5. Az infrafűtés alacsony felületi hőmérsékleten üzemel, ezáltal nem perzseli a levegőben lévő szilárd testeket, vagyis nem okoz kellemetlen szagokat. A fűtött tér levegőjének egyéb fizikai tulajdonságait, például a páratartalmát sem befolyásolja.
  6. Akár helyiségenként, pontosan szabályozható, előre – akár távolról is – programozható, az adott tér funkcióinak, és a felhasználó igényeinek leginkább megfelelő a hőmérséklet.
  7. Zajtalan üzemeltetésű, egyszerűen, akár telefonon keresztül is kezelhető, nem igényel felügyeletet és karbantartást, nincs égéstermék, ezáltal gázmérgezés veszélye sem áll fenn.
  8. Mivel az infrasugárzók a mennyezetre kerülnek, így gyorsan, egyszerűen, az adott épület szerkezetének komolyabb megbontása nélkül telepíthetőek.
  9. Semmiféle karbantartási igénye nincs, élettartama korlátlan.

Vásárlónk, Tóthné Gyöngyösi Valéria véleménye

„Nagyon kellemes meleg van a házban, amióta infrafűtést használunk. Teljesen más, mint amikor még radiátorral fűtöttünk. Eleinte kicsit tartottam tőle, hiszen annyiszor riogatják az embert azzal, hogy elektromosan fűteni drága, de igaza volt a szakembereknek, valóban jól jártunk vele. Olvastam, hogy az infrafűtés jó választás allergiásoknak – mióta ezt használjuk, csökkentek az allergiás tüneteim. Csak ajánlani tudom.”

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva beléphetsz privát Facebook csoportunkba, melyben friss, aktuális és hiteles híreket olvashatsz – illetve válaszokat kaphatsz a kérdéseidre is.

Error: (#100) Tried accessing nonexisting field (with_tags) on node type (PagePost)

Comments are closed.