X

Tervezői szoftver: Kaldau Péter véleménye!

Tervezői szoftver, elektromos fűtéshez: Miért jó ez neked?

Hogyan jött a tervezői szoftver ötlete? Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött azon gondolkodtunk a kollégákkal, hogy hogyan lehetne megkönnyíteni a tervezők munkáját. Hiszen rengetegszer előfordul, hogy adott kérdésre gyorsan kell reagálniuk, ehhez pedig villámsebességgel kell elvégezniük bizonyos számításokat. Én pedig tudom, hogy ez nagyon fárasztó.

Persze az évek és a rutin segít abban, hogy az ehhez hasonló kihívások ne jelentsenek problémát egy szakembernek, de be kell látni: a technika haladásával olykor napvilágra kerülnek olyan ötletek, amikre egyszerűen hülyeség lenne nemet mondani. Na ilyen ez a program is. Hiszen miért érné meg neked valamit nem használni, ami kizárólag a te hétköznapjaid segítségére lett megalkotva?

A tervezői szoftver ebben segít nekünk – és segíthet neked is!

Helyetted számol és kiír minden adatot, ami elektromos fűtések tervezésével kapcsolatban hasznos a számodra. Manapság már szinte minden automatikusan működik, és nem csoda, hogy erre halad a világ – hiszen az embernek is egyre több feladata van a hétköznapokban. Miért ne élhetnél egy ilyen könnyítő lehetőséggel, mint a tervezői program?

A tervezői szoftver használatával egy szakmailag vállalható, konkrét kalkulációt készíthetsz – az alábbi tervezési feladatokhoz – úgy, hogy közben időt és energiát takarítasz meg!

  • külső területek, vápák, csatornák hó- és jégmentesítése
  • csövek fűtése
  • elektromos padlófűtés
  • hűtőházak altalajfűtése
  • ipari fűtések
  • infrafűtés
A tervezői program segítségével könnyedebben veheted a munkanapokat.

Vásárlónk, Kaldau Péter véleménye!

“Cégünk és a Czinege és Fiai Kft. közötti üzleti kapcsolat már több éves múltra tekint vissza. Ez idő alatt  számos projektnél segítették munkánkat, esőcsatornák, csővezetékek valamint gépkocsi lejárók fagymentesítő fűtéséhez szükséges technológiával. Az általuk forgalmazott termékek kifogástalan minőségűek, valamint jó ár-érték arányt képviselnek. Munkánkat nem csak termékeikkel, de a termékeik  mellé biztosított szolgáltatásokkal, terméktámogatással is segítik.

Ezek között említhetjük már a tervek elkészítésekor nyújtott hatékony és precíz adatszolgáltatást , valamint a gyors és kielégítően precíz ajánlatkészítést is. Bár kizárólag kereskedelmi tevékenységet folytatnak, gyakorlati kérdésekkel is fordulhatunk a szinte azonnal elérhető, mindig készséges, láthatóan jól felkészült, megalapozott szakmai tudással rendelkező munkatársaikhoz.

Amikor egy kivitelezés kapcsán elektromos fűtőkábelek elhelyezése is felmerül, azonnal a Czinege és Fiai Kft. szakembereihez fordulok, akik készséggel állnak rendelkezésünkre.”

Ha te is szeretnéd ingyenesen letölteni programunkat, kattints ide!

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva beléphetsz privát Facebook csoportunkba, melyben friss, aktuális és hiteles híreket olvashatsz – illetve válaszokat kaphatsz a kérdéseidre is.

Error: (#100) Tried accessing nonexisting field (with_tags) on node type (PagePost)

Comments are closed.