X

Tervezői program: Megcsináltuk az elektromos fűtések ingyenes tervezői segédletét!

Tervezői programunk az elektromos fűtésekhez

A tervezői program helyetted számol és kiír mindent, ami az elektromos fűtések tervezésével kapcsolatos. Manapság már szinte minden automatikusan működik, és nem csoda, hogy erre halad a világ – hiszen az embernek is egyre több feladata van a hétköznapokban. Miért ne élhetnél egy ilyen könnyítő lehetőséggel, mint a tervezői programunk?

Munkánk során sajnos többször találkoztunk szakmailag nem megfelelően alátámasztott anyagkiírással, és az ebből eredő kivitelezési problémákkal. Ekkor merült fel bennünk, hogy létrehozunk egy hiánypótló, információs, tervezőket segítő programot, amellyel szeretnénk megkönnyíteni munkájukat!

A tervezési segédlet az elektromos fűtési rendszerek gyártóinak szakértő tanácsadásával, tervező kollégák segítségével, és saját 22 éves szakmai tapasztalatunk alapján készült.

Villamos tervezők, kivitelezők, figyelem!

A program elsődleges célja, hogy a tervezők képesek legyenek a felmerülő – legfontosabb elektromos fűtéssel kapcsolatos – tervezési feladatokra azonnal reagálni, a program gombnyomásra adja ki a szükséges értékeket. A programot letöltés után bárki azonnal tudja használni.

Második lépésben a tervezett értékekhez tartozó teljes anyaglistát – a vezérlő elemekkel együtt – is megkaphatják, ami egyszerű Excel táblázatként beilleszthető a legtöbb szokásos kiírásba.

A tervezői program használatával egy szakmailag vállalható, konkrét kalkulációt készíthetsz – az alábbi tervezési feladatokhoz – úgy, hogy közben időt és energiát takarítasz meg!

Témák

  • külső területek, vápák, csatornák hó- és jégmentesítése
  • csövek fűtése
  • elektromos padlófűtés
  • hűtőházak altalajfűtése
  • ipari fűtések
  • infrafűtés

Előnyök

  • hibátlan eredmények tervezési biztonság
  • gyors, egyszerű használat
  • akár hordozhatóan is
  • időmegtakarítás
  • gombnyomásra anyagkiírások

Ez az a segédlet, ami nem kerül pénzedbe, de időt és energiát takarít meg neked!

Cégünknél Detrich Tibor kollégánk a villamos termékek szakértője. Ő az, aki ezen a területen a legtöbb tapasztalattal rendelkezik.

Kérlek, kérdéseiddel őt keresd!

Fontos tudnod, hogy a tervezői program mérete megközelítőleg 500 kB, így letöltése kisebb időt vesz igénybe. Amennyiben a letöltéssel vagy a program használatával kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, kérlek keresd kollégánkat a 06 (57) 500-196-os telefonszámon!

A program alkalmazásához az Excel programban engedélyezni kell a makrók futtatását!

Az adatvédelmi nyilatkozatunkat erre a linkre kattintva olvashatod el.

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva beléphetsz privát Facebook csoportunkba, melyben friss, aktuális és hiteles híreket olvashatsz – illetve válaszokat kaphatsz a kérdéseidre is.

Error: (#100) Tried accessing nonexisting field (with_tags) on node type (PagePost)

Hozzászólások megtekintése (10)

  • "13 nm-es hasznos alapterületű,3 helyiségből (8,5 nm szoba,3 nm konyha,1,5 nm előszoba) álló hétvégi házba tudják-e javasolni? Milyen teljesítményű és árú infrafűtés felel meg ide,ha a ház B30-as falú, hagyományos ablakokkal, 2,80 belmagassággal rendelkezik?"
    >Válasz:
    Egy 4*5*2.8m es nappali befütésére ? kw kell és mekkora a legnagyobb elem ami kaphato?

  • >Válasz:
    Tisztelt Kalina Úr!

    Ez a program főleg a fűtőkábelek által megvalósítható fűtések tervezéséhez ad segítséget.
    Azt látom a legjobbnak, ha lakásbelső fűtéséhez kérik a javaslatát konzultáljunk előtte, és a szálaes választékból javaslunk önnek termékeket.

    Üdv.

    Czinege

  • Mielőtt letölteném a programot, szeretnék "külső" véleményt hallani róla.
    Én napelemek telepítésével foglalkozom, és már többen kérdezték tőlem az infra fűtést, mint kiegészítő fűtés lehetőségeit.
    Köszönöm

  • 13 nm-es hasznos alapterületű,3 helyiségből (8,5 nm szoba,3 nm konyha,1,5 nm előszoba) álló hétvégi házba tudják-e javasolni? Milyen teljesítményű és árú infrafűtés felel meg ide,ha a ház B30-as falú, hagyományos ablakokkal, 2,80 belmagassággal rendelkezik?

  • Tisztelt Cím!
    Szeretnék bővebb infót az ionizációs kazánokkal kapcsolatban,
    gazdasági műszaki adatokra vagyok kíváncsi.
    Üdv: BM.

  • "....mindenről irnak a tájékoztatók, csak a WAT-száról nem !?!?!?"
    >Válasz:

    Miről szeretne pontosabb tájékoztatást?

    Üdv.

    Czinege

  • Köszönöm Békefi Úr a hozzászólását.

    Amikor több tapasztalat lesz , természetesen azt is közzéteszük.

    üdv.

    Czinege

  • Hosszú évek óta kapcsolatban vagyok Czinege Úrral és Társaival.
    Nagyon korrekt társaság, pontos, megbízható,készségesen segítségemre voltak, ajánlatot adtak, méreteztek, tájékoztattak és ha vásárlásra került sor, nem okoztak csalódást.
    Én mint építmény villamossági tervező, ahol csak számításba jöhet, az elektromos fűtés megannyi változatát tervezem, a megbízóim teljes megelégedésével.Igen gazdaságos az infra fűtés, várom a gyakorlati tapasztalatokat az ionizációs fűtés területén. Napelemes kombinációval magam is alkalmaznám, ha nem társas házban laknék.