X

Tervezői program: Egy elégedett vásárlói vélemény!

Tervezői program, elektromos fűtéshez: Miért jó ez neked?

Hogyan jött a tervezői program ötlete? Sok éves tapasztalattal a hátunk mögött azon gondolkodtunk a kollégákkal, hogy hogyan lehetne megkönnyíteni a tervezők munkáját. Hiszen rengetegszer előfordul, hogy adott kérdésre gyorsan kell reagálniuk, ehhez pedig villámsebességgel kell elvégezniük bizonyos számításokat. Én pedig tudom, hogy ez nagyon fárasztó.

A tervezői program ebben segít nekünk – és segíthet neked is!

Helyetted számol és kiír minden adatot, ami elektromos fűtések tervezésével kapcsolatban hasznos a számodra. Manapság már szinte minden automatikusan működik, és nem csoda, hogy erre halad a világ – hiszen az embernek is egyre több feladata van a hétköznapokban. Miért ne élhetnél egy ilyen könnyítő lehetőséggel, mint a tervezői program?

A tervezői program használatával egy szakmailag vállalható, konkrét kalkulációt készíthetsz – az alábbi tervezési feladatokhoz – úgy, hogy közben időt és energiát takarítasz meg!

  • külső területek, vápák, csatornák hó- és jégmentesítése
  • csövek fűtése
  • elektromos padlófűtés
  • hűtőházak altalajfűtése
  • ipari fűtések
  • infrafűtés
A tervezői program segítségével jelentősen könnyebbé teheted a munkádat.

Vásárlónk, Vass Ignác véleménye:

“Tervező irodánk és a Czinege és Fiai Kft. közötti kapcsolat sajnos csak 2 éves. Ekkor jutott el hozzánk az a program, ami jelentősen leegyszerűsítette az elektromos fűtésekkel kapcsolatos tervezéseink idejét. Korábban – tapasztalat hiányában – igen sok időt elpazaroltunk egy-egy kritikusan fontos adat megszerzésére.

2 éve vége van ennek. A program letöltése óta akár egy gyakorló kollégát is megbízhatok a fűtési részek tervezésével és anyagkiírásával, mert a program egyszerűsége miatt nem tud hibázni.

Mára már vannak visszajelzéseink az általunk tervezett munkák működéséről, és mindenütt megállják helyüket a betervezett anyagok.”

Ha te is szeretnéd ingyenesen letölteni programunkat, kattints ide!

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva beléphetsz privát Facebook csoportunkba, melyben friss, aktuális és hiteles híreket olvashatsz – illetve válaszokat kaphatsz a kérdéseidre is.

Error: (#100) Tried accessing nonexisting field (with_tags) on node type (PagePost)

Comments are closed.