Az Elektromos Fűtés Konferencia 3 szóban: kiállítás, teljesítés, siker!

2019. szeptemberében megrendezésre került az Elektromos Fűtés Konferencia, ahol cégünk is kiállított.

A konferencia apropója nagyon is időszerű, hiszen az elektromos fűtési rendszerek fejlődése és a napelemes technológia együttes hatására egyre többen döntenek úgy, hogy állandó vagy időszakos, kiegészítő fűtésként valamilyen elektromos megoldást választanak. De vajon tényleg jól döntenek? Ezt a kérdést jártuk körbe szakmai szemmel, számos előadáson és kerekasztal beszélgetésen keresztül. Olyan témák kerültek szóba, mint a hőszivattyú, elektromos konvektor, kályhák és kazánok, fűtőpanelek, hósugárzók – és persze a fűtőkábel.

Előadás az Elektromos Fűtés Konferencia keretében.

Előadás az Elektromos Fűtés Konferencia keretében.

ifj. Czinege Károly egy előadással is képviselte a Czinege és Fiai Kft.-t!

Az ott megjelent szakembereknek előadást is tartottam, melyben az elmúlt 22 év szakmai tapasztalata alapján vetettem fel olyan kérdéseket, amellyel kapcsolatban sok ember fejében él tévhit még szakmai berkeken belül. Ám szerettem volna valami olyat is adni a résztvevőknek, amit hazavihetnek magukkal a konferencia után – ezért minden kollégát megajándékoztam egy példánnyal Az elektromos fűtés a jövő megoldása! című új, bővített változatával, melyben már nem “csak” a hétköznapi emberekhez szólok, hanem a tervező, kivitelező kollégákhoz is!

Téged is érdekel a könyv? Most megrendelheted!

Rendeld meg Az elektromosfűtés a jövő megoldása című új könyvemet, mely kifejezetten szakemberek segítésére született meg. Fejezeteiben olyan témákat feszegetek, amelyeket eddig tabuként kezeltek az építőiparban. Érdekel, mit rejthet a könyv? Kattints ide, olvasd el a tartalomjegyzéket, és ha találsz benne hasznos infót (amiben egészen biztos vagyok), akkor vásárold meg most! És ne feledd: a nem tudásból eredő problémék, nehézségek orvoslása sokszor jóval többe kerül, mint egy könyv!

Praktikus ötletek tervezőknek – MOST INGYEN!

Amennyiben úgy érzed, szeretnél időről-időre fejlődni a szakmádban, hogy mindig a legjobb tudásod szerint állhass ügyfeleid rendelkezésére, iratkozz fel ingyenes tanulmánysorozatunkra. A sorozatban széleskörűen beszélünk az elektromos fűtések felhasználhatósági területeiről, közérthetően, mégis szakmailag magas szinten.

[contact-form-7 id=”1552″ title=”Hírlevél feliratkozás”]

Az adatvédelmi nyilatkozatunkat erre a linkre kattintva olvashatod el.

Kövess minket Facebookon!

Az alábbi linkre kattintva beléphetsz privát Facebook csoportunkba, melyben friss, aktuális és hiteles híreket olvashatsz – illetve válaszokat kaphatsz a kérdéseidre is.

Error: Error validating access token: Sessions for the user are not allowed because the user is not a confirmed user.

Ha további kérdése akadt, azt az alább hozzászólásként felteheti!

KORSZERŰ ELEKTROMOS FŰTŐKÁBEL KÍNÁLATUNKAT AZ ÁRAHÁZUNKBAN TALÁLJA.

WEBÁRUHÁZ MEGLÁTOGATÁSA

KORSZERŰ ELEKTROMOS FŰTŐKÁBEL KÍNÁLATUNKAT AZ ÁRAHÁZUNKBAN TALÁLJA.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük